Post by feiriveschobes on Feb 24, 2022 14:16:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب بیشتر primogems ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
به اندازه کافی سرگرم کننده است اما P2W بسیار واضح است و نرخ کاهش برای هر چیزی که واقعاً از لوت باکس آنها می خواهید بسیار خسیس است. همچنین به نظر بسیار اشتباه است که این یک بازی مبارزه ای است که در آن مهارت بازیکنان ما کاملاً تحت تأثیر امتیاز ستاره ربات هایی است که با آنها می جنگید. فقط رتبه بندی چون بازی در هر جلسه مرا آزار می دهد.
این بازی خوب است اما شکست دادن آن سخت است من کریستال هایی می خواهم که باعث می شود ربات های ما سطح 1000 را دوست داشته باشند و می بینم که بامبولبی در حال مبارزه با optimus prime است او یک ربات خودکار است نه ویلان. پس چرا با او می جنگد اما این بازی نیز خوب است من دوست دارم تیم بزرگتر باشد لطفا این را در نظر بگیرید!!
این بازی شگفتانگیز است، اما ممکن است تمام ساختارها در بازی وجود داشته باشند. =)
در نهایت، یک بازی ترانسفورماتور که سرگرم کننده، چالش برانگیز است و تاکنون هک نشده است. گذراندن هر نبرد چالش برانگیز اما در عین حال سرگرم کننده می شود. کنترل ها به راحتی اجرا می شوند و ترکیب های عالی ایجاد می کنند. Devs به رباتهای کلاسیک و جلوههای صوتی تبدیل نمادین که همه میشناسیم و دوستشان داریم وفادار ماندند. خیلی آهسته بارگذاری میشود و اخیراً بازی بهطور ناگهانی خاموش شده است. در کل بازی عالیه
این بازی سرگرم کننده است اما خیلی خوب کار نمی کند. من بیشتر آن را برای نوستالژی دیدن جنگ جانوران در یک بازی بازی می کنم. مبارزه خیلی واضح نیست و به نظر می رسد که صدا همیشه کمی عقب تر از آنچه روی صفحه اتفاق می افتد است. همچنین ممکن است به این دلیل باشد که من از Galaxy S7 استفاده می کنم. اما به غیر از این، اگر آنها چند ربات دیگر مانند rattrap و black arachnia اضافه کنند، عالی خواهد بود!
من بازی را دوست داشتم اما حالا می گوید همه بازی های دیگرم را آپدیت و حذف کنم. من عاشق ترانسفورماتورها هستم و اکنون نمی توانم باور کنم که این اتفاق افتاده است.
من عاشق ترانسفورماتور هستم در واقع از زمانی که دیدمش دوستش داشتم. شما می توانید آن را در همه جا تماشا کنید. یک مکان رایج نتفلیکس است. دیگری فروشگاه اپلیکیشن (بدیهی است) و یوتیوب است. نمایش مورد علاقه من بود اگر شما هم دوستش دارید پس عالیه
kingshah01
مردم با مشکلات عمده ای در مورد گرافیک بازی مواجه هستند، هیچ جزئیاتی در بازی دیده نمی شود، بارها سعی شده دوباره نصب شود اما همچنان مشکلات یکسان است. لطفاً این مشکلات را در اسرع وقت برطرف کنید در غیر این صورت مردم شروع به حذف این بازی خواهند کرد...
بازی عالی است اما این بازی فقط ربات های ترانسفورماتور 1,2,3 و جنگ های جانوران را دارد که ربات ها در AOE و TLK هستند و همچنین عقب افتادن آن به شدت گاهی اوقات من دکمه اشتباه را فشار می دهم. لطفا در آپدیت بعدی تجربه بازی بهتری به ما بدهید
TRANSFORMERS: Skapt til Kamp Action ihyq
بهترین بازی های موبایل برای اندروید و آی او اس (14 تا 21 فروردین)
دانلود TRANSFORMERS: Forged to Fight 8.8.0 Android Apk
من عاشق این بازی هستم، کاری که شما برای رفع اشکالات انجام می دهید که باعث می شود من از بازی خارج شوم و من دکمه خروج را فشار نمی دهم، واقعاً من را ناامید می کند اگر اشکالات را برطرف نکنید، باید این بازی را حذف کنم و این کار را انجام نمی دهم. من می خواهم این کار را انجام دهم. بخشی از این بازی است پس لطفا اگر می توانید اشکالات را برطرف کنید ممنون می شوم
در حال حاضر بازی کردن عالی است. اما من مایلم تخفیف هایی را در مورد ویژه آنها ببینم. پول در این مواقع سخت نیست لطفا
TRANSFORMERS: Forged to Fight Екшн ryy
خط داستانی کلاسیک «رابینسون کروزوئه» از قهرمان داستان که در نهایت در یک جزیره دور یا سیاره ناشناخته سرگردان می شود بسته به مهارت نویسنده می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. هنوز، در این مورد، هیئت منصفه خارج است. من دوست دارم که چگونه Decepticons به حکمت کنار گذاشتن دشمنی خود برای فرار از New Quintessa میپذیرند. با این حال، آنها و Autobots یک کیف محدود از تکنیک های مبارزه دارند که ناامید کننده است. اگر مهاجم با یک ترکیب طولانی بر شما ناله میکند، رباتها فوراً مسدود نمیشوند (جاخالی دادن) حتی اگر به درستی سمت چپ صفحه را مانند آنچه در آموزش گفته شد نگه دارم (کشیدن تند بکشم). همچنین کمکی نمیکند که من بهجای Ore-13 که برای ارتقای رباتها نیاز دارم و بهجای مواردی که بین موفقیتآمیز یا شکست یک مأموریت تفاوت ایجاد میکند، مدام طلا دریافت میکنم. وقتی پل فضایی بهطور تصادفی به من طلا و رباتهای سطح پایینی را که برای پیشرفت به آن نیاز ندارم، به من اعطا میکند، کابام باید به طور جدی فکر کند که این موضوع درست است.
این بازی انصافاً وحشتناک است، کنترلها برای بازی کردن بسیار آزاردهنده هستند و آنها هیچ تلاشی روی هوش مصنوعی و جعبههای ضربهای خود انجام ندادهاند، همچنین هیچ کاری در مورد اشکالاتی مانند برخورد با یک وسیله نقلیه (ماشین) از سوی دیگری انجام ندادهاند. طرف نقشه امیدوارم شما بچه ها بدونید که هر کس دیگه ای میتونه درستش کنه پس نمیفهمم چرا شما نمیتونید 🧠🚫
من عاشق 🤩🤩 جهان ترانسفورمرز هستم، پس این بازی را بازی کردم و باور کنید ..... این بهترین بازی ترانفورمرز از آن زمان است، من تا به حال در اندروید بازی کرده ام. اما، فقط دو چیز وجود دارد که توسعه دهنده، همه شما باید برای بهبود بازی انجام دهید (1) باید یک گزینه آموزشی وجود داشته باشد که در آن بتوانیم ربات های خود را آزمایش کنیم / مهارت های خود را افزایش دهیم (2) لطفاً روی FPS این بازی کار کنید. چون هر بازی با FPS پایین بازی میکنم احساس ناراحتی میکنم . فقط در این موارد باید آن را امتحان کنید.
Extreme SUV Driving Simulator Závody fxi
"سلام، آیا میتوانیم در ازای پرداخت پول برای برنده شدن در بازی به تمام اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشیم؟" بازی با اکانت Play من هم همگام شد علیرغم اینکه گفتم این کار را نکن. حذف نصب شد.
این بازی قشنگه ولی من بهش 2 ستاره دادم چون تو این بازی خیلی مگابایت میبره اگه ماموریت رو شروع کنی mb میگیره یعنی این بازی خوب نیست
من این بازی را خیلی دوست دارم. مطمئن هستم که این بازی PUBG و Free Fire را شکست خواهد داد.
من از بازی بسیار لذت بردم. تنها مشکلم اینه که یه روز فایل سیو و هر چی داشتم پاک کرد...
من این بازی را خیلی دوست دارم که می توانند به عنوان Autobot و Decepticons بازی کنند و نیازی به شخصیت های فراموش نشدنی مانند Blue streak ندارند.
این بهتر از رقابت قهرمانان است، اما چیز زیادی نمی گوید. ما متأسفانه با طراحی های وحشتناک فیلم برای برخی از شخصیت ها گیر کرده ایم و فهرست به طرز تاسف باری کوچک است، صدها ترانسفورماتور وجود دارد اما تقریباً هیچ کدام از آنها را نداریم. خیلی خوب است، اگر از طرفداران ترانسفورماتورها هستید، برای ناامیدی از نبود شخصیت مورد علاقه خود در اینجا آماده باشید، مگر اینکه شخصیت های اصلی را دوست داشته باشید.
گرافیک خوب بازی خیلی خوب بود و صداش خیلی باحال بود اما یک مشکل وجود داره اینه که بازی خیلی کند شروع شد
این بازی بسیار فراگیر است و فرنچایز Transformers را با یک بازی مبارزه ای نهایی ترکیب می کند که در آن همه جهان های Transformers گرد هم می آیند.
این بازی بسیار سرگرم کننده است اما در اینجا چند مشکل وجود دارد. 1 کنترل ها تا حدی پیچیده هستند، خوشحال می شوم که دکمه ای برای رفتن به حالت وسیله نقلیه 2 وجود داشته باشد. انجام تمام ماموریت های روز اما این بازی در کل خوب است
TRANSFORMERS: Forged to Fight Toiminta msm
TRANSFORMERS - Forged to Fight - سیوید
من عاشق این بازی هستم، اما اخیراً مطمئن نیستم که چرا اما بسیار سخت است. برای رفع آن چه کاری می توانم انجام دهم؟
من عاشق این بازی هستم اما از آن متنفرم. من یک هات راد 3 ستاره برای 10000 تراشه ربات گرفتم و یک هات راد 2 ستاره به من داد. و همچنین یک بار نتوانستم چیزی بخرم در حالی که نقاط حمله کافی داشتم. بازی خیلی تقلبی شده همچنین حریف شما امتیاز به سمت ویژه خود را برای شما به آنها ضربه. این دیوانه است؟
من راینوکس می خواستم اما خیلی نزدیک بودم اما نه من مگاترون گرفتم و او را 5 بار گرفتم پس 2 ستاره
APK.
تنها چیزی که مهم نیست اولین بار است. آینده بازی های ما بر اساس تلفن همراه من است. همان روز نصب سال و من در خواهد بود. آیا می دانید اگر به چیز دیگری نیاز دارید که باید در چند هفته آینده دوباره آن را انجام دهم، من سعی کردم ایمیل شما را پیدا کنم که پیوست های دوستان من مخزن آب گرم اولین کسی است که می داند ما می توانیم ملاقات کنیم
بهترین بازی جهان
عالی عالی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییثثثثیییییییییییییییییی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
بازی خیللللللی عالیه
من عاشق گیم پلی بازی هستم اما این بازی بیش از حد خراب می شود! بازی من تقریباً هر 2 تا 9 دقیقه یکبار خراب می شود که واقعاً ناامید کننده است زیرا من واقعاً می خواهم بازی کنم و شخصیت ها را جمع آوری کنم اما حتی نمی توانم دکمه ای را بدون شکستن بیشتر اوقات فشار دهم، لطفاً اصلاح کنید.
TRANSFORMERS: Forged to Fight - برنامهها در Google Play
بازی عالی است اما کمی تاخیر دارد، زیرا من فضای ذخیرهسازی را اجرا میکنم، اما دوست دارم اگر آفلاین بازی کنید... این را فراموش کنید، میدانم که نمیخواهید آفلاین بسازید، اما امیدوارم این به خوبی بتوانید بدون اینترنت بازی کنید.
من ماموریت های انگشت شماری از طریق داستان هستم. من دوست دارم آنها شامل رباتهایی از همه جهانهای ترانسفورماتور باشند. فهرست کوچک به نظر می رسد، اما من انتظار دارم که با کاهش بیشتر محتوا افزایش یابد. من توانستم چند کاراکتر نمادین را نسبتاً سریع جمع کنم، بنابراین خوب است. کنترل ها انجام حرکات زرق و برق دار را آسان می کنند. تسطیح و منابع برای هر کسی که نیروی ضربتی مارول را بازی می کند آشنا خواهد بود. پس خوبه چهار ستاره چون نرخ فریم پایین به نظر می رسد. من با rog phone 2 هستم بنابراین مشکل سخت افزاری نیست.
ورود به مبارزه بعدی از نقشه ماموریت باید پس از تبدیل به حالت وسیله نقلیه و سریعتر باشد، اما به صورت ربات مد. همچنین همیشه شاهد شروع مبارزه با تصویر ورود به عنوان وسیله نقلیه و تبدیل شدن به ربات هستیم. آپدیت کامل گرافیک بدون به روز رسانی گرافیک، این بازی به قلب نمی رسد. بهترین گیم پلی اکشن و رزمی را دارد، اما گرافیک مشکل اصلی این بازی است.
مفهوم مناسب، روش مبارزه نامفهوم، آن را به یک بازی مزخرف تبدیل می کند
بازی فوق العاده عالی است اما در اول بازی که می خواهد بهت ربات بدهد اون ربات توسیرو میده و من اونو دوست ندارم ولی برای این بازی پنج ستاره هم کمه.
هزینه هر چیزی که مربوط به انرژی است فراتر از مضحک است. شما نمی توانید ترانسفورماتورهایی را که می خواهید انتخاب کنید، که احمقانه است. نقاط عطف در نبرد عرصه هر چه بیشتر پیشروی کنید بدتر می شود. من انتظار ندارم که یک هفته بازی کنم و همه چیز داشته باشم، اما اینکه چقدر باید بازی کنید تا برای هر چیزی پس انداز کنید، مضحک است. از دست دادن سریع علاقه
Jewels Of LEGO Ninja Turtle and Dinos APK - آخرین نسخه 1.1 - بازی ...
این بازی از نظر مفهومی بسیار امیدوارکننده بود، اما باز هم یک بازی ترانسفورماتور دیگر به افراد مبتلا به اعتیاد وحشتناک به خرج کردن، نوستالژیها توجه میکند و پاداش کمی برای بازیکنان ارائه میدهد. من این بازی را بیش از هر برنامه دیگری بارگیری مجدد کرده ام به این امید که آنها ممکن است مشکلات را برطرف کرده باشند و این بازی را برای بازیکنان رایگان دوستانه تر کرده باشند، اما متأسفانه به جای تلاش برای نشان دادن چقدر خوب یک بازی، خرید نوستالژی مردم بسیار آسان است. این برنامه واقعاً است، واقعاً من ناامید هستم
یکی به من بمن بگه چطور باز م ی شه
خیلی بدی دیدید
رباتهایی با برد خوب 9f کاملاً گوهری از یک تجربه هستند. به شدت توصیه می شود خودتان آن را امتحان کنید.
بازی به خوبی طراحی شده است. مفهوم مبارزه به خوبی توسعه یافته است زیرا شامل غوغا، برد، جاخالی دادن (به عقب و به پهلو) و موارد ویژه است. اگر زمان واکنش شما خوب است، حتی می توانید از Special 1 و 2 که اصلاً آسیبی دریافت نمی کنید، طفره بروید. طراحی کاراکترها و اشکال جایگزین آنها نیز خوب است. این واقعاً به شما احساس ترانسفورماتور می دهد. دلیل اینکه من به آن 5 ستاره ندادم این است که آنها شخصیت ها را با سرعت کم منتشر می کنند. مدتی است که بازی می کنم و شخصیت جدیدی وجود ندارد.