Post by feiriveschobes on Feb 24, 2022 14:20:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Racing Limits ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Racing Limits IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Racing Limits 2022 version ▞▞▞
Laba spēle laba grafika labas automašīnas, bet pārāk daudz trafika par īsu laika nodokli. Lūdzu, pievienojiet automašīnai ātrumu. Pāri visam man patīk spēle. Lūdzu, iedodiet mums karti un luksoforus.
Slikta grafika un garlaicīgi sitieni
Spēle ir pavisam vienkārša, un viņi katru dienu dos jums naudu
Labai spēlei ir vajadzīgas tiešsaistes telpas bez savienojuma ar Google Play, lai andriod un ios varētu apvienoties
Man ir lieliska sajūta, kad es spēlēju šo spēli, jo tā ir tik īsta spēle. Man patīk daļa, kurā varat mainīt satiksmi. kad lielā ātrumā tas nedarbojas ļoti labi. Bet tas ir labi. Arī grafika ir tik perfekta!
Ļoti jauka spēle, bet pārāk īss laiks
Spēle ir taisnā līnijā Tikai ātruma palielināšana un samazināšanās Piemērota bērniem un iesācējiem
Vienkārši pievienojiet funkcijas, lai dotos pa dažādiem ceļiem un pagriezieniem, un pilsētā, lai brīvi brauktu, tas būs labi
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategia ovss
Ir laba spēle, bet ne vairāku spēlētāju spēle, bet kāpēc
Spēle ar labāku grafiku ar labāku realitātes pieredzi kā īsts automašīnas vadītājs😍 Es spēlēju šo spēli pēdējos divus gadus
Norm
šīs ir ļoti labas un interesantas spēles, kuras man patīk šīs spēles
Racing Limits ir labākā bezsaistes satiksmes automašīnu sacīkšu spēle operētājsistēmā Android. — īsts Traffic Rider garīgais pēctecis.. (abas spēles gandrīz veido viena un tā pati izstrādes komanda..) vadības ierīces ir vienkārši lieliskas.. ar palīdzību, automašīnas vadīšana un vadīšana sniedz spēlētājam patiesu sasnieguma sajūtu.. par šo jauno atjauninājumu (1.1.3), tā vietā, lai samazinātu automašīnu cenas par 15%, spēle varēja palielināt atlīdzību par 15%. nodara netaisnību pret spēlētājiem, kuri agrāk iegādājušies mašīnas, speciāli slīpējot.. Man līdz šim ir 13 mašīnas; liek man justies, ka man vajadzēja gaidīt šo atjauninājumu.. nav godīgi!Es novērtēju komandu, kas ir aiz šī lieliskā darba. Vizuālo attēlu, vadības, audio un vairāku spēlētāju funkcijas gadījumā viss ir lieliski. Es iesaku komandai pievienot vēl dažus automašīnu modeļus, piemēram, Nissan GTR R35, Lamborghini Aventador, BMW M8, Tesla Rodster, Porshe 911 turbo S un pat McLaren 720 S. Es personīgi iesaku šajā spēlē izmantot tērzēšanas iespēju. lietotni, lai mēs varētu veikt nelielas sarunas ar cilvēku, ar kuru mēs sacenšamies.
Šī spēle ir pārāk laba nekā citas automašīnu spēles. Tā grafika ir pārāk tīra. Laba spēle. Vairāku spēlētāju režīmā ir nepieciešams neliels uzlabojums.
Spēle turpina mani izsist pēc katra līmeņa, ko pabeidzu!!!
Racing Limits แข่งรถ zdz
Tā ir patiešām jauka spēle ❤ Bet es vēlētos, lai tiktu pievienota taksometra funkcija.
Viss darbojas diezgan labi. Jums vajadzētu pievienot vairāk automašīnu, šī spēle ir vienkārša, lai padarītu to grūtāku. Un viss bija kārtībā, izņemot bremzes. Smh Pirms jūs to izdarījāt, vajadzēja vairāk pārbaudīt bremzes
Tāpēc man ļoti patīk spēle, tā ir ļoti atkarību izraisoša jebkura, kā es vēlos labāk, lai avārijā jūs neko neredzētu, un es novēlu policijai.
Jauka spēle, grafika ir diezgan laba
Labākā braukšanas spēle šajā diapazonā. Augsta grafika, augsta vadība un labākais ir tas, ka ir daudz automašīnu. Brīnišķīga spēle
Nopirku verandu par 650k un nedaudz uzlaboju, izejiet no spēles uz stundu un piesakieties vēlreiz. Porche ir kaut kā atkal bloķēts, bet tai ir tie paši jauninājumi.
Racing Limits Corrida narn
Gāja labi, līdz pienāca pieturas punkts, kur nav iespējams iegūt pareizo naudas summu, lai atslēgtu līmenim pieprasīto automašīnu
Šausmīga spēle man ir kāda automašīnā, kuras lejupielāde aizņem 10 stundas? Manā mobilajā ierīcē tas aizņēma 10 stundas, vai zināt? Manā mobilajā ierīcē ir 56 PB
Riteņu kontrole ļoti slikta. Skaņas kvalitāte ir slikta.Ir radusies kļūme slīpuma režīmā, izlabojiet to. Tas notika pēc 2-3 dienām.
Grafika ir slikta
Šī spēle ir ļoti interesanta, un es esmu ļoti priecīgs, ka spēlēju visu laiku
Man patīk šī spēle, bet, lūdzu, iekļaujiet citas saknes un vēl dažas dziesmas, kā arī uzlabojiet automašīnas, lai automašīnas pilnībā kļūtu par spēli, pretējā gadījumā šī patiešām ir diezgan lieliska spēle. Es gribētu teikt, ka jums, puiši, tā ir jālejupielādē un jāizbauda spēle, jo tā ir lieliskas funkcijas un lieliska vadība
Racing Limits Poygalar whc
Man patīk spēle, tā ir ideāla, bet es nevaru pieteikties Google Play spēlēs pēc tās instalēšanas, es pat nevaru saglabāt savu progresu, es vēlos mainīt nosaukumu, bet tā nedarbojas, strādājiet pie šī
Šī spēle ir **** laba. Es domāju, ka jums tā jāinstalē. Bet, lūdzu, ievietojiet automašīnā dažas funkcijas (indikators, tīrītāja poga un benzīna uzpildīšana, izkāpšana no automašīnas, lietains laiks.) Ja jūs varētu to izdarīt, tas būtu prieks.
Lieliska spēle jebkad. lūdzu, pievienojiet naudu bez maksas. Es nevaru atrast naudu, lai iegādātos asuper automašīnu.
Izcila spēle, kuru es mīlu, jo viena zvaigzne ir telpa un automašīnu ātrums.
Ļoti slikta vadība, izmantojot vairāku pieskārienu pieredzi.
Tik garlaicīgi..ceļš ir tikai taisns, bez līkumiem..viena no sliktākajām spēlēm, ko esmu spēlējusi...